تلفن : 02634205606
شرکت هوشمند افزار آسیا نماینده رسمی محصولات هایک ویژن فروشگاه مرکزی:کرج . رجائی شهر . ابتدای بلوار سه باندی . جنب فروشگاه آی تی هوشمند دفتر مرکزی:کرج . رجائی شهر . ابتدای بلوار سه باندی - روبروی پارک - پلاک 80 و 83 تلفن های تماس:34216001-026 و 34216002-026 همین حالا تماس بگیرید!
 
تصویر کوچک تصویر کوچک
قیمت: 0 ریال
مقایسه

هارد یک ترابايت اسکاي هاک

هارد یک ترابايت اسکاي هاک

Best-Fit Applications
Network video recorders (NVR)
Embedded surveillance DVRs (SDVR)
Hybrid surveillance DVRs
Surveillance DVRs

ImagePerfect™ firmware supports 24×7 surveillance-optimized workloads tuned
to record ~90% of the time and play back video footage the remaining 10%, and
supports more cameras recording at higher resolutions than traditional drives

Workload rating of 180TB/year allows SkyHawk to perform reliably in write-intensive
surveillance systems—3× the workload rating of a desktop-class drive

NVR-ready design allows drives to maintain performance in RAID
and multi-drive systems, giving customers the flexibility to grow with the booming
NVR market and scale their systems when more storage is needed

ATA streaming support sustains recordings from up to 64 HD cameras for smooth
uninterrupted footage

Up to 10TB or over 2000 hours of HD video storage supports an increased number
of cameras and helps to ensure longer data retention periods are met

1M hours MTBF, 3-year limited warranty represents an improved total cost of
ownership (TCO) with reduced maintenance costs

Lower power consumption means a reduction in heat emissions, which improves
reliability in surveillance solutions

Tarnish-resistant components help protect drive from environmental elements
increasing field reliability

لیست قیمت

لیست قیمت دوربین های مداربسته ip hikvision
در این لیست قیمت ها و مدل های دوربین مداربسته تحت شبکه هایک ویژن قرار دارد که از نظر قابلیت و کیفیت درجه و رتبه بالایی را دارا می باشد.
محصولات هایک ویژن در سراسر کشور به قیمت نمایندگی و یکسانی فروخته می شود.
توجه داشته باشید که همکاران و فعالان در حوزه سیستم های امنیتی پس از ثبت اطلاعات تجاری و راستی آزمایی از فعالیتشان شامل تخفیف ویژه مکاری می شوند

 

دوربین های مداربسته و سایر تجهیزات حفاظتی و نظارت تصویری هایک ویژن در سراسر کشور به یک قیمت مشخص شده و تعریف شده به فروش میرسد.
توجه داشته باشید که همکاران و فعالان در حوزه سیستم های امنیتی پس از ثبت اطلاعات تجاری و فعالیتشان شامل تخفیف همکاری هایک ویژن و تخفیف ویژه هوشمند افزار می شوند.

برای دریافت قیمت محصولات با شماره تلفن : 02634216001 - 02634216002 داخلی 240 و 241 تماس حاصل فرمایید.

شماره تلگرام :  09383312559

لیست قیمت دوربین مداربسته در کرج

تازه ترین اخبار دوربین مداربسته
no picture

تنظیم گروه بندی هارددیسک در هایک ویژن

گروه بندی هارددیسک در هایک ویژن

به طور مثال دستگاه شما دو هارددیسک دارد, میتوانید هر هارددیسک را یک گروه تنظیم کنید در این صورت دستگاه شما دو گروه دارد و میتوانید مثلا دوربین های خاصی را در یک گروه(هارددیسک) و بقیه دوربین ها را در گروه دیگر ذخیره کنید.

حال اگر دستگاه شما 3 هارد داشته باشد. مثلا می توانید دو هارد را در گروه یک و یک هارد را در گروه دو تعریف کنید.

به همین ترتیب اگر دستگاه 4 هارد دیسک داشته باشد, میتوان دو گروه با دو هارد - یک گروه با 4 هارد - دو گروه با سه و یک هارد و حالت های بیشمار دیگر تعریف کرد.

گروه بندی چه فایده ای دارد؟
به وسیله گروه بندی می توانید فضای بیشتری برای ذخیره سازی به دوربین های مهم اختصاص دهید. و روزهای بیشتری از این دوربین ها فیلم نگه داری کنید.

مشاهده ی فیلم های آموزشی در ادامه ی مطلب...
 

ادامه مطلب

مجموعه آموزش های رادیو میکروتیک

مجموعه ی آموزش رادیو میکروتیک که در کانال منتشر شده است.

برای مرور مطالب قبلی به ادامه ی مطلب بروید و برای عضویت در کانال شرکت هوشمندافزار آسیا روی لینک زیر کلیک کنید:

https://t.me/cctvittech

ادامه مطلب

کاملترین مجموعه آموزشی نرم افزار ivms هایک ویژن

نرم افزار مدیریت تصاویر دوربین مداربسته هایک ویژن

این نرم افزار که دارای نسخه ویندوز و مک است دارای نسخه های خریدنی است. این نسخه برای اجرا در اکثر پروژه های کوچک و متوسط کارایی دارد.


معرفی نحوه نامگذاری تجهیزات میکروتیک

نام گذاری دستگاه های میکروتیک

دستگاه های میکروتیک 4 دسته اصل دارد قبل از این که در مورد نام گذاری دستگاه ها صحبت کنیم بهترست به تفاوت های ان ها بپردازیم و سپس در مرحل بعد با دید بهتری به سمت آشنایی با نام گذاری ان برویم.
ادامه مطلب

آموزش مسدود کردن دسترسی به اینستاگرام توسط فایروال میکروتیک

اگر شما از آن دسته مدیرانی هستید که از اتلاف وقت یا شارژ اینترنت شرکت یا سازمان خود توسط پرسنل خسته شده اید.

به وسیله ی این آموزش و تنظیم تجهیزات میکروتیک خود یک سیستم فیلتر داخلی بسازید.

ادامه مطلب