تلفن : 02634205606
شرکت هوشمند افزار آسیا نماینده رسمی محصولات هایک ویژن فروشگاه مرکزی:کرج . رجائی شهر . ابتدای بلوار سه باندی . جنب فروشگاه آی تی هوشمند دفتر مرکزی:کرج . رجائی شهر . ابتدای بلوار سه باندی - روبروی پارک - پلاک 80 و 83 تلفن های تماس:34216001-026 و 34216002-026 همین حالا تماس بگیرید!
 
تصویر کوچک تصویر کوچک
قیمت: 0 ریال
مقایسه

هارد دو ترابایت اسکای هاک

هارد دو ترابایت اسکای هاک

Best-Fit Applications
Network video recorders (NVR)
Embedded surveillance DVRs (SDVR)
Hybrid surveillance DVRs
Surveillance DVRs
 

ImagePerfect™ firmware supports 24×7 surveillance-optimized workloads tuned
to record ~90% of the time and play back video footage the remaining 10%, and
supports more cameras recording at higher resolutions than traditional drives

Workload rating of 180TB/year allows SkyHawk to perform reliably in write-intensive
surveillance systems—3× the workload rating of a desktop-class drive

NVR-ready design allows drives to maintain performance in RAID
and multi-drive systems, giving customers the flexibility to grow with the booming
NVR market and scale their systems when more storage is needed

ATA streaming support sustains recordings from up to 64 HD cameras for smooth
uninterrupted footage

Up to 10TB or over 2000 hours of HD video storage supports an increased number
of cameras and helps to ensure longer data retention periods are met

1M hours MTBF, 3-year limited warranty represents an improved total cost of
ownership (TCO) with reduced maintenance costs

Lower power consumption means a reduction in heat emissions, which improves
reliability in surveillance solutions

Tarnish-resistant components help protect drive from environmental elements
increasing field reliability

لیست قیمت

لیست قیمت دوربین های مداربسته ip hikvision
در این لیست قیمت ها و مدل های دوربین مداربسته تحت شبکه هایک ویژن قرار دارد که از نظر قابلیت و کیفیت درجه و رتبه بالایی را دارا می باشد.
محصولات هایک ویژن در سراسر کشور به قیمت نمایندگی و یکسانی فروخته می شود.
توجه داشته باشید که همکاران و فعالان در حوزه سیستم های امنیتی پس از ثبت اطلاعات تجاری و راستی آزمایی از فعالیتشان شامل تخفیف ویژه مکاری می شوند

 

دوربین های مداربسته و سایر تجهیزات حفاظتی و نظارت تصویری هایک ویژن در سراسر کشور به یک قیمت مشخص شده و تعریف شده به فروش میرسد.
توجه داشته باشید که همکاران و فعالان در حوزه سیستم های امنیتی پس از ثبت اطلاعات تجاری و فعالیتشان شامل تخفیف همکاری هایک ویژن و تخفیف ویژه هوشمند افزار می شوند.

برای دریافت قیمت محصولات با شماره تلفن : 02634216001 - 02634216002 داخلی 240 و 241 تماس حاصل فرمایید.

شماره تلگرام :  09383312559

لیست قیمت دوربین مداربسته در کرج

تازه ترین اخبار دوربین مداربسته

آشنایی با شرکت هایک ویژن

شرکت هایک ویژن در سال ۲۰۰۱ با یک تیم ۲۸ نفره تاسیس شد، هدف اولیه این شرکت تولید تجهیزات دوربین مدار بسته مانند، دوربین، مرکز کنترل آنالوگ و آی پی، سوئیچ های شبکه، لنز دوربین، کابل شبکه و بسیاری دیگر از تجهیزات امنیتی می باشد.
ادامه مطلب

قابلیت تشخیص دستکاری دوربین مداربسته(tamper detection)

زمانی  که  شخصی  دوربین را دستکاری کند یا جهت آن را عوض کند یا قصد پوشاندن دوربین را داشته باشد به شما آلارم میدهد
ادامه مطلب

راهکارهای هوشمند هایک ویژن برای مراکز صنعتی

راه کارهای هوشمند Hikvision برای ارتقا اهداف نظارتی و امنیتی پارک ها و مراکز صنعتی شامل استفاده از دوربین های مداربسته تحت شبکه برای کل سیستم نظارتی است. 
ادامه مطلب